Hirdetés

Jövőre jöhet az új Borderlands vagy BioShock?

|

A Take-Two nem csak a Red Dead Redemption 2-vel szeretné jövőre kifosztani a pénztárcánkat, hanem egy másik nagy franchise új részével is. Két jelöltünk is van a címre.

Hirdetés

A Gearbox már márciusban megmutatta, hogyan fest jelenleg a Borderlands 3, és nincs kétségünk afelől, hogy eközben a következő BioShock epizód is javában készül. De vajon melyik van már olyan állapotban, hogy belátható időn belül megjelenhessen? 

Hirdetés

Az idei év meglehetősen csendes lesz a Take-Two számára, de 2018-ban ledobják az atomot a Red Dead Redemption 2-vel. Viszont azok alapján, amiket a vállalat elnöke, Strauss Zelnick nyilatkozott a GamesIndustry-nek nemrég, valószínűleg nem a Rockstar vadnyugati csodája lesz az egyetlen nagy durranás számukra. Zelnick szerint nyilvánvaló, hogy a 2019-es pénzügyi év sokkal jobb lesz számukra a Red Dead 2 kiadásával és egy "hatalmas új címmel" a 2K-től, csakúgy, mint a 2K Sports játékaival (többek között). 

A spekulációkat és a logikát figyelembe véve a 2K Gamesnek két olyan IP-je van, amelyre a Red Dead Redemption 2 mellett ráillik a hatalmas jelző (a GTA 6 esélytelen ugyanabban az évben): a Borderlands 3 és a következő BioShock. Viszont felmerül a kérdés, hogyha már egyszer bejelentették az új Borderlandset és arra is utalnak a nyilatkozatban, akkor mire fel a titkolózás? Ebből adódóan mi inkább a BioShockra tippelnénk. Persze ez csak találgatás, de jó eljátszani a gondolattal. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)