Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 kiadója elkötelezett a PC mellett, de még mindig nem biztos, hogy kiadják rá a játékot

|

Rendkívül diplomatikusan nyilatkozott a PC-s piac szerepéről a Take-Two elnöke, de a Red Dead Redemption 2 esetleges portjáról egy szót sem volt hajlandó elárulni.

Hirdetés

A Take-Two abból a szempontból elég fura cég, hogy zseniális játékok jelennek meg az alájuk tartozó kiadók és stúdiók munkájának köszönhetően, az elképesztően üzleti gondolkodásmódjuk miatt viszont nagyon nehéz őket szeretni. Azt azért bármikor meghallgatnánk, ha a Red Dead Redemption PC-s változatáról szeretnének mesélni, de az erre vonatkozó kérdésre is inkább kitérő választ adtak nemrég.

Hirdetés

Egész pontosan a cég elnöke, Karl Slatoff volt, akit megpróbáltak kifaggatni a be nem jelentett portról a legutóbbi pénzügyi beszámolójukat követően. A PC platformról ugyan volt néhány szép szava, de a válaszát így sem neveznénk kielégítőnek.

"Néhány címünk kifejezetten PC-s túlsúllyal készül, például a Civilization, vagy az XCOM. (...) Jó hír, hogy számunkra rendkívül pezsgő a PC-s piac. (...) Egy túlnyomórészt core gamerekből álló piac, ahol a fogyasztók rendkívül elkötelezettek. Ráadásul nagyrészt digitális, ami kiveszi a súrlódást a fogyasztókkal való hosszútávú kapcsolattartásból. Szóval a cégünk számára nagyon fontos és izgalmas a PC-s piac, amire nagyon is odafigyelünk"

- mondta az elnök.

A Red Dead Redemption 2 PC-s változatáról viszont egy szót sem szólt, ahogy az ügyvezető igazgató, Strauss Zelnick is azt mondta, az egyes játékokkal kapcsolatban csakis a kiadóik nyilatkoznak majd. Az utóbbi hónapok borzalmas PR-ját látva, amit a Grand Theft Auto V PC-s változata generált nekik, nem lennénk meglepve, ha óvakodnának a platformtól. Pláne, mivel sejthető, hogy a Red Dead Redemption 2 szintén a többjátékos módra épít majd hosszútávon, ahogy azt a GTA V esetében is láthattuk. Mindezek ellenére sokan úgy vélik, ha csúsztatva is, de megérkezik számítógépekre is megjelenik majd a játék.

Mit gondoltok, végül felbukkan majd PC-n is a western kaland?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)