Hirdetés

Tales from the Borderlands: Episode 3 - megvan a dátum, új képeket kaptunk

|

Tovább folytatódnak Rhys, Fiona, Vaughn, Sasha és Loader Bot kalandjai, a Tales from the Borderlands harmadik epizódja az E3 után egy héttel érkezik.

Hirdetés

Nem pihen a Telltale Games, jön a következő Tales from the Borderlands rész, aminek már jócskán itt az ideje, ugyanis sok Borderlands rajongó szerint egy picit háttérbe szorult a sorozat a Game of Thrones széria miatt.

Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis a Telltale végre elárulta nekünk, hogy hamarosan befut a Catch a Ride címen futó harmadik rész, amiben végre továbblendül a történet. Szinte biztosra vehető, hogy humorból megint nem lesz hiány, felbukkan az eddig csak hallomásból ismert, de annál inkább rettegett bandavezér, Vallory, és úgy tűnik, hogy Athena is jóval nagyobb szerepet kap majd az epizódban. A Catch a Ride június 23-án érkezik, addig még valahogy csak kibírják a rajongók, hiszen lesz itt nekünk egy E3 is. Szerencsére azért kaptunk pár képet a Telltale jóvoltából, remélhetőleg hamarosan befut a trailer is.

 

 

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)