Hirdetés

Tales from the Borderlands: Episode 3 - megjelent, itt a launch trailer

|

A Tales from the Borderlands: Episode 3 megjelenés előtti utolsó trailerét úgy rakta össze a Telltale, hogy emlékeztessen minket rá, miért is imádjuk a szériát.

Hirdetés

Ahogyan azt az E3 előtt megígérte nekünk, a Telltale Games folytatja Rhys és Fiona kalandjait a Tales from the Borderlands harmadik fejezetével, amely a hangzatos "Catch Ride" alcímet kapta.

Mivel a legutóbbi epizód márciusban jelent meg, ezért a Tales from the Borderlands: Episode 3 - Catch Ride launch trailere nem csupán az aktuális rész premierjét ünnepli, de megpróbál minket emlékeztetni arra is, hogy miért szeretjük annyira, ha a Telltale Borderlandset mesél. Felbukkan a rettegett bandavezér, Vallory, és Athena is jóval nagyobb szerepet kap, de a főszereplő továbbra is a humor: 

Tales from the Borderlands: Episode 3 megjelenése ma esedékes PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Mac-re, míg iOS és Android eszközökre június 25-én jön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)