Hirdetés

Tales of Monkey Island - Szerepelj benne Te is!

|

A Telltale jóvoltából most mindenki esélyt kap, hogy beleírja magát a Monkey Island történelmébe.

Hirdetés

Szeretjük a nyereményjátékokat. Általában ugyanis érdekes, nem ritkán értékes nyeremények várnak ránk. A Telltale által újjáélesztett Monkey Island sorozat most sosem látott ajándékkal kedveskedik a rajongóknak.

A dolgunk csak annyi, hogy ellátogatunk a játék honlapjára, majd kitalálunk egy - remélhetőleg humoros - mondatot, melyből kiderül, hogy ártott nekünk Guybrush Threepwood, a rettenthetetlen kalóz. A Tales of Monkey Island első epizódja során rendet kell tennünk Floatsam Island-on, miután párbajunk LeChuck szellemkalózzal kissé romos állapotokat idézett elő. Az egymondatos humorbombát a Telltale igazán egyedi módon jutalmazza. Akié a legjobbnak bizonyul, az bekerül majd valamelyik következő epizódba, és az elkövető neve pedig felkerül a készítők listájára. Nosza, humort elő, és hajrá. Esetleg ide kommentbe is lehet, röhögjünk mi is. Ide katt, aki elég viccesnek érzi magát.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)