Hirdetés

Táncolj együtt a haverokkal!

|

Az Acclaim végre megtalálta a helyét a játékfejlesztés világában és több olyan projekten is dolgozik, amik sok örömet hozhatnak majd a játékosoknak.

Hirdetés

Az egyik friss fejlesztésükre azonban nem kell már többet várni, mivel a Dance! Online végre teljes kapacitáson működik és már fogadja is a játékosokat szerte a világból. A program egy csak online játszható tánc program, amiben az ügyességünket tehetjük próbára másokkal együtt. A hétvégén kezdődő nyílt bétateszt után sem kell majd aggódni a pénzügyek miatt, mivel a játék csak a reklámokból fogja fenntartani magát, így teljesen ingyenes lesz az egész. A zenéről a Warner Music Group Corp. friss számai gondoskodnak majd, ráadásul mindenki maga alakíthatja majd ki a virtuális karakterét, így egyedi stílust és különleges tánc tudást is elsajátíthatnak majd a játékosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)