Hirdetés

Tannenberg - akarsz megint magyar katona lenni az első világháborúban?

|

Elérkezett az idő, hogy egymás vérét ontsuk a történelmi csatatereken, egy újabb első világháborús FPS hívószavára.

Hirdetés

A mai naptól kezdve már bárki gond nélkül vetheti bele magát a Blackmill Games által készített történelmi hűségre, valamint (ésszerű határokon belül) maximális realitásra törekvő első világháborús FPS játékba PC-n, ami hatalmas többjátékos összecsapásokat garantál számunkra.

Hirdetés

Számos változatos játékmódban és hatalmas pályán tehetjük magunkat próbára. A keleti frontra kalauzol el minket az új véráztatta, valóság- és történelmi hűségre koncentráló 64 fős többjátékos FPS, amelyben hatalmas múltbéli csatákat élhetünk újra. Gyönyörűen magvalósított erdők, hegyek és tavak környékei várják azt, hogy az ellenség irtása közben bejárjuk őket.

Nyilván a Battlefield 1 után már nem annyira újszerű, de mindenképpen örvendetes, hogy az általunk irányított orosz, román, német és bolgár, valamint az Osztrák-Magyar haderő részletesen kidolgozott, autentikus felszerelést visel a játékban. A fegyverek (amiből több mint 50 db található a játékban) is hiteles másai az akkori eredeti példányoknak, továbbá ismert, időjárás által is befolyásolt történelmi harctereken ütközhetünk majd meg az ott tartózkodó 6 osztag egyikéhez társulva.

Ha még nem jöttetek hangulatba akkor talán majd az alábbi előzetes segít:

Az itt található galériában pedig friss és ropogós képeken is megtekinthetitek a játékot:

Nektek hogy tetszik? Adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)