Hirdetés

Tartalmas frissítést kapott 20. születésnapjára a Postal 2

|

A Running with Scissors ennyi év elteltével sem hagyja magára a Postal sorozat legsikeresebb részét.

Hirdetés

Nagyon együtt kellett állnia mindennek ahhoz, hogy a Postal 2 sikeres legyen - különleges volt, a maga korában vicces, és pont jókor érkezett. Folytatásai már messze nem szóltak akkorát, a tavaly megjelent negyedik rész is gyötrelmesen rossz lett, úgyhogy aki arra az élményre vágyik, amit a sorozat 2003-as felvonásától kapott, jobban teszi, ha visszatér hozzá.

Már csak azért is, mert most egy jelentős frissítés érkezett (még a Steam is így kategorizálja). A 20. évforduló alkalmából a fejlesztők beépítették az xPatch nevű rajongói modot, megoldották a teljes Steam Deck-kompatibilitást, és új tartalmakkal is készültek.

Hirdetés

A Paradise Lost egy Two Weeks In Paradise játékmóddal bővült, elérhetővé vált a Ludicrous nehézségi szint, az irányzék testreszabásának lehetősége, be lehet mutatni már az alapjátékban is az embereknek, mi több, végre ki lehet lépni az asztalra. David Eddings, a Borderlandsből ismert Claptrap eredeti hangja szinkronizálja Pisstrapet a Paradise Lostban.

Bizonyára sokakat boldoggá fog tenni, hogy a macskákat több fegyveren lehet hangtompítóként használni, a lefűrészelt csövű sörétesekből kettőt is tarthatunk kézben egyszerre, az viszont kevésbé, hogy több járókelő visel majd fegyvert.

A nosztalgiázni vágyók a Classic móddal úgy játszhatják a játékot, amilyen 2003-ban volt. Mindeközben jutott idő számos hiba kijavítására is; az összes újdonságról a Steamen olvashattok bővebben.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)