Hirdetés

Te is segíthetsz abban, hogy jobb játék legyen a Palworld

|

Elindul egy új tesztprogram, melynek keretein belül a még mindenki számára nem élesített tartalmakat lehet kipróbálni.

Hirdetés

Mint minden early access játék, úgy a Palworld előtt is egy nagyon hosszú út áll az 1.0-s verzió eléréséig. Értelemszerűen a különböző frissítéseket, bővítéseket elég sokat kell tesztelni, mielőtt a játék bárki számára elérhető, publikus verziójába is bekerülének, a Pocket Pair csapata pedig most úgy döntött, ebbe a munkába inkább bevonnák magukat a játékosokat is. Ezért startol el az új Palworld Testing program, ahol ki lehet majd próbálni a tervezett újdonságokat.

A jelentkezéshez mindösszesen egy Google űrlapot kell kitölteni, de nem árt észben tartani azt, hogy ez a tesztlehetőség egészen konkrétan az esetleges hibák kigyomlálására szolgál, szóval a Pocket Pair jó előre figyelmeztetett is mindenki, ha csak valaki ingyen játékra vágyik, vagy idő előtt ki akarja próbálni az újdonságokat, akkor el kell, hogy keserítsék őt, ez a lehetőség korántsem erről szól.

Hirdetés

Mondanunk sem kell a tesztelésért fizetés vagy bármiféle más juttatás sem jár, szóval a Pocket Pair ezzel a húzással gyakorlatilag megspórolja a teszterek fizetését - lelkük rajta, biztosan így is sokan lesznek, akik kapva kapnak az alkalmon. 

A fentebb említett és linkelt űrlap is kitér arra, hogy az önkéntes teszterek nem a teljes játékot kapják meg, szóval nem bóklászhatnak majd benne szabadon, hanem egészen specifikus feladatokat kapnak, konkrét szegmenseket kell vizsgálniuk, hogy feltárják az azokban rejtőző hibákat.

Így ugye már nem is hangzik annyira jó bulinak a dolog?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)