Hirdetés

Te is válj képregényhőssé!

|

Általában ilyenkor normál napokon a Jó Éjt szokott itt lenni - ma azonban E3 első napja lévén özönlenek a hírek itthonról és külföldről is.

Hirdetés

Ez a lehetőség például teljesen itthoni és E3 független, azonban örök halhatatlanságot képes biztosítani. Egy Facebook alkalmazás segítségével bárkiből képregényhős lehet. 

Manapság nem kis szó ez, hiszen egy-egy karizmatikus és ismert kéregény megalkotása hatalmas teljesítmény. most azonban képregényhőssé válhatsz egy egyszerűen használható Facebook alkalmazáson keresztül. A neve "Válj Képregényhőssé!". Az alkalmazás mögött igazi művészek találhatóak, akik Napirajz, szuperhős style, manga, vagy francia klasszikus stílusokban készítik el a szerencsések képregényeit. 

Íme kedvcsinálóként a mi kiváló PC World-ös kollegánk, Haraszi Tibor főszereplésével készült képregény: 

A képregény a képre kattintva nagyban is megtekinthető.

Akinek felkeltette érdeklődését a lehetőség, az testvérlapunk, a PC World cikkében olvashatja el a további részleteket - és a játék végén akár egy Intel ultrabookot is nyerhet! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)