Hirdetés

Team Fortress 2 - A Sniper frissítés részletei

|

Nyakunkon a Team Fortress 2 következő karakterfrissítése, néhány napon belül megjelenik az áprilisban bejelentett Sniper update.

Hirdetés

A hivatalos Team Fortress 2 internetes napló legfrissebb bejegyzésében megismerkedhetünk a mesterlövész helyettesítő fegyverével, a Huntsman névre keresztelt íjjal. Játékmenetre gyakorolt hatását biztosan sokan megkérdőjelezik az elkövetkezendő napokban, ugyanis a fegyverrel szabályosan falhoz szegezhetjük ellenfeleinket. Amennyiben célpontunk talpon marad, testébe ágyazódott nyílvesszők konstans fájdalmat okoznak számára.

A mellékelt képünkön szemrevételezhető eszköz nemzetünk védjegye, ennek fényében nem jelenthet problémát a kritikus sebzést jelentő halálpontos fejlövések kivitelezése. Összesen tizennyolc nyílból gazdálkodhatunk, melyek hatótávolsága jelen pillanatban ismeretlen, habár korlátozhatják mozgásterünket. Robin Walker korábban úgy fogalmazott, arra szeretnék ösztönözni a Team Fortress 2 játékosokat, hogy közelebb merészkedjenek áldozataikhoz és nagyobb szerepet vállaljanak a harcokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)