Hirdetés

Team Fortress 2 - Átverésnek nevezik a Scout frissítést

|

A Team Fortress 2 közösség tetemes része átverésnek nyilvánította a kedden debütáló Scout frissítést.

Hirdetés

Napokon belül megérkezik a következő Team Fortress 2 karaktergenerál, hétvégén csendben maradnak a Valve munkatársai és nem jelentkeznek új tartalmakkal Scout frissítést részletező oldalukon. Amíg csendben előkészítik letölthető tartalmaikat, addig kreatív rajongóik világméretű összeesküvésre gyanakszanak, véleményük szerint valami nagyon nem stimmel a Scout körüli hírekkel. Sokan úgy gondolják, átverés az egész Scout frissítés és jövő kedden vadonatúj kaszttal, játékmóddal, Spy karakterosztályt érintő tartalmakkal vagy valami egészen mással készülnek a vicces Valve fejlesztők. Kijelentéseiket bizonyítékokkal kívánják alátámasztani, melyek hallatán gyorsan három részre szakadt a TF2 rajongók tábora: a.) kamu a Scout frissítés; b.) nem kamu a Scout frissítés; c.) nem érdekel a Scout frissítés. Mindenestre érdekes tényekkel szolgáltak a hivatalos Steam fórumokon, melyek alapján többen biztosra veszik, hogy átverés készülődik. Lássunk néhány példát:

Megdöbbentő bizonyíték: hiányzó ® karakter!

updateresearchmy9.jpg
 

1. Néphagyományok szerint a Sandman (az első bemutatott Scout fegyver) álmot hoz a gyermekek szemére. Az álom szót komolyan értelmezték a rajongók: csak álom a Scout frissítés, ergo kamu.

2. Az eddig megjelent feloldható Scout „fegyverek" (Sandman, Bonk energiaital) és újítások nagyon hasonlítanak vagy megegyeznek a hivatalos Steam fórumokon megtalálható rajongói javaslatokkal.

3. A Google képkeresőjében az első baseball találtara kidobott labdát modellezték, emellett a frissítés hivatalos oldalán megjelent képek minőségére is panaszkodtak.

4. Egyszerűen teljesíthetőek a megszerezhető kitüntetések feladatai

5. Spy update érkezik, csak a Valve viccesen „álruhába öltöztette" a frissítés tartalmait. Elvégre a Spy képes felvenni bármelyik karakter kinézetét.

A felsorolást folytathatnánk, amennyiben magyar nyelven íródott érvekre és ellenérvekre vagytok kíváncsiak, akkor érdemes elolvasni UltimatE részletes írását a témában, majd véleményezni a kedden debütáló frissítést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)