Hirdetés

Team Fortress 2 - Heavy update és ingyenes hétvége

|

A Valve új update-et hegeszt a Team Fortress 2-höz, melyben a Heavy esik át egy kisebb ráncfelvarráson.

Hirdetés

Az új frissítés három új fegyverrel ruházza fel az osztályt, melyek közül az első - és eddig egyedül bemutatott - a K.G.B. (Killer Gloves of Boxing) névre hallgat. Ha a Heavy megöl egy ellenséget a kesztyűkkel, akkor 5 mp-ig minden találata kritikus lesz. Ezeken kívül 35 új achievment is érkezik, melyeknek egyelőre csak a nevét tudjuk, a leírások később érkeznek. További fontos információ, hogy ha valakinek még nem volt szerencséje a játékhoz, de szeretné kipróbálni, vagy már próbálta, de kíváncsi a frissítésre, annak jövő hétvégén érdemes a Steamet látogatnia, mivel a Valve ingyenes TF2 hétvégét tart.

Köszönet Taloses-nek a jelzésért!

 

tf2_heavy.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)