Hirdetés

Team Fortress 2 - Idén már nem frissül

|

Kényszerpihenőn lesz egy ideig a Team Fortress 2. A Valve mindenkit a Left 4 Dead projektre állított.

Hirdetés

Idén már nem számíthatnunk újabb class update-re a Team Fortress 2 játékosok. A Valve marketing igazgatója Doug Lombardi azt üzeni a rajongóknak, hogy a frissítések nem véglegesen szűnnek meg, de az idei évben sajnos már nem lesz több. Jövőre azonban minden miegy tovább, úgy ahogy eddig, és a nagyszerű kis játékhoz továbbra is rendszeres időközökben jönnek majd az új dolgok. A Valve sajnos kénytelen minden emberét a Left 4 Dead végső munkálatainál használni, nehogy az is hasonló botrányba fulladjon mint a Half Life 2. Tudjuk, hogy a Valve nem erős a határidőkkel, de úgy látszik most mindent megtesznek, hogy a játék tényleg kijöhessen novemberben. Rossz hír a PS3 tulajoknak, hogy a legutolsó frissítés amely a Medic, a Pyro és a Heavy kasztot finomhangolta neki már csak jövőre lesz készen. Az Xbox tulajok - Lombardi szerint - még az idén letölthetik a javításokat. Ezek után ha nem hozzák ki időben a Left 4 Dead-et, nem is tudom mit csinálok, de tuti valami nagy gonoszság lesz az.

tf2_teampic.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)