Hirdetés

Team Fortress 2 - visszajátszások, ehhez kapcsolódó verseny

|

Újabb frissítést kapott a Team Fortress 2, ezúttal legszebb pillanatainkat nézhetjük újra, szerkeszthetjük, és nevezhetünk vele egy versenyre.

Hirdetés

A Team Fortress 2 népszerűsége töretlen, és mint tudjuk, a Valve sokat törődik játékosaival.

A legújabb, The Replay Update névre keresztelt frissítéssel, ha a szerver, amin játszunk, engedélyezi, felvehetjük az adott csatározást, majd miután kedvünk szerint megszerkesztettük az így készült videót, feltölthetjük Steamre, vagy akár egyenesen Youtube-ra is. Érdemes próbálkozni, a Valve ugyanis versenyt hirdet, melyben az alábbi 20 kategóriában várják a nevezéseket:

1. Legleleményesebb gyilkosság
2. Legjobb levegőben történő gyilkosság
3. Legnagyobb mészárlás
4. Legviccesebb viszajátszás
5. Legjobb menekülés
6. Legjobb bosszú
7. Legtöbb "pwnage"
8. Leghősiesebb cselekedet
9. Közönségdíj
10. Legjobb díszlet
11. Legjobb csapatruha
12. Legjobb egyedi zene
13. Legjobb 30 másodperces trailer
14. Legjobb összehangolt támadás
15. Legdrámaibb film
16. Legjobb filmezés
17. Legjobb szerkesztés
18. Legepicebb fail
19. Legextrémebb kunszt
20. Legjobb visszajátás

A videókat Steamre kell feltölteni, egy felhasználó csak egy kategóriában, egy videóval indulhat, ha többet nevez, automatikusan a kategóriába utoljára feltöltött videót veszik figyelembe. A videók legfeljebb egy percesek és legalább 720p felbontásúak kell, hogy legyenek. Csak olyan alapanyagokból dolgozhatunk, amiket nem véd szerzői jog (kivéve a Valve címei). A Team Fortress 2 legújabb frissítéséről további infókat és egy videót itt találhattok (érdemes megnézni, az Achievementek listája, valamint a bizonyos számú megtekintés után járó jutalmak is itt találhatóak.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)