Hirdetés

Dying Light - PS4-en nem lesz meg a 60 fps

|

Úgy tűnik, hogy a Techland zombis parkour játékának is komoly kompromisszumokat kell kötnie a látványt illetően.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy kinek mennyire tetszik még ennyi év után is a zombis őrület vagy mennyire nem, a Dying Light az utóbbi idők egyik legígéretesebb túlélő játéka, ami talán a lerágott csontnak (haha) számító zombis műfajt is fel tudja egy kicsit frissíteni. Ennek ellenére most úgy néz ki, hogy a Techlandnek vissza kell egy kicsit vennie az fps-ből a részletesség érdekében.

A játék dizájnere, Maciej Binkowski az Ask.fm-en erősítette meg, hogy a játék 1080p felbontásban és 30 fps-sel fog majd futni a PlayStation 4-en, azt azonban nem osztotta meg, hogy az Xbox One-on is történt-e ilyenváltoztatás. Ez azért is meglepő, mert korábban úgy nyilatkozott, hogy magabiztosak abban, hogy elérhetik majd a 60 fps-t a játékban.

Mindenesetre addig is nem tehetünk mást, mint hogy várjuk a fejleményeket a játék Xbox One változatával kapcsolatban. Ti mit gondoltok? Nagyban ront majd a játékélményen az fps felezés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)