Hirdetés

Dying Light: The Following - 15 perc gameplay az új DLC-ből

|

Meglepően sok újítást hoz a Dying Light: The Following DLC, a Techlandes srácok pedig be is mutattak ebből néhány dolgot a Twitchen.

Hirdetés

A Dying Light az utóbbi idők egyik legszórakoztatóbb zombis játéka volt, a franchise pedig innen már csak felfelé törekszik: a Techland csapatának egy része már a folytatáson gondolkodik, az alapjátékhoz pedig már készül egy DLC, melyben igen ütős tartalmakat kapnak a rajongók.

A legtöbb esetben egy DLC-től azt várjuk, hogy néhány jópofa apróság, vagy esetleg néhány új küldetésnél többet nem nagyon kapunk, azonban a Dying Light: The Following esetében egy kicsit magasabbra tették a lécet a srácok. Az új csomagban járművek, új fegyverek (mint pl. az íjpuska) és egy hatalmas, új terület várja majd a játékosokat. A csapat tarott is egy negyedórás bemutatót a Twitchen, amiből egy jótét lélek kivágta nekünk a leglényegesebb dolgokat, minimalizálva az uncsi beszélgetős részeket:

A Dying Light: The Following megjelenés dátuma még nem ismert, de azért más kérdéseket a fejlesztők megválaszoltak a streamben. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)