Hirdetés

Tekken 6 - Játékterem a szobában

|

Régóta nem hallottunk semmit róla, pedig a Tekken 6 hamarosan megérkezik. Lássuk milyen gyűjtői változatokra számíthatunk.

Hirdetés

A Street Fighter IV mellett a verekedős játékok szerelmesei bizonyára a Tekken 6-ot várják a legjobban. A Namco október 27-én dobja piacra az játékot, és rögtön három változat is a boltok polcaira kerül.

A sima dobozos Tekken 6 semmi extra, nem úgy a Collector's Edition, amely egy 100 oldalas art könyvecskét, egy vad posztert, valamint egy a játék fejlesztői által tervezett kapucnis pulóvert. Az igazi extra azonban a Tekken 6 Arcade Stick Edition. Ebben ugyan nincs pulcsi, van helyette viszont egy pompás kis játéktermeket idéző vezeték nélküli kontroller. Az egyedi kütyüt a játéktermi irányítók specialistája, Hori tervezte, és teljesen különböző dizájnt kap a PlayStation 3-hoz, és az Xbox 360-hoz passzoló darab. Arról sajnos nincs hír, menyivel többet kell majd kipengetni az extra cuccokért, de a kontrolleres verzió minden bizonnyal meghaladja majd a 100 dolláros árat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)