Hirdetés

Tekken 7 - szeretnétek, ha jönne PC-re?

|

A Bandai Namco nemrég megosztott egy kérdőívet a játékosokkal, amelyben arra kíváncsiak, hogy van-e igény a Tekken 7: Fated Retribution PC-s változatára.

Hirdetés

Az egyik legrégebbi verekedős játéksorozat legújabb része az árkád gépek után valamikor PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni, ez a tavalyi Paris Games Week alkalmával kiderült, viszont további platformokról akkor nem esett szó és jelét sem láttuk egy esetleges portnak. 

Bejelentést ezúttal sem kaptunk, viszont a Bandai Namco egy érdekes lépésre szánta el magát a minap: fellőttek egy kérdőívet, amelyben afelől érdeklődnek a játékosoktól, hogy kíváncsiak lennének-e a Tekken 7: Fated Retribution PC-s kiadására, sőt számos olyan kérdés is van, amivel azt kívánják felmérni, hogy mennyien játszanak ezen a platformon verekedős címekkel és milyenekkel. Ez nem jelenthet mást, minthogy a kiadó komolyan eljátszott a port gondolatával, csak előtte megpróbálja felmérni az igényt. Ha rengeteg pozitív választ kapnak és minden a terv szerint alakul, akkor a Tekken 7 lehet az első játék a sorozatban, amely bemutatkozik PC-n és ezáltal számítógépeken is riválist kaphatna a Street Fighter V, valamint a Mortal Kombat X.  

A Tekken 7: Fated Retribution-t egyelőre csak a japán játéktermekbe járók élvezhetik, de meglepődnénk, ha az E3-on (vagy legkésőbb a Tokyo Game Show-n) nem kapnánk hozzá egy nyugati dátumot. Ti szeretnétek vele játszani PC-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)