Hirdetés

Teljes játékot ad a Dead Space remake előrendelőinek ajándékba a Steam

|

A Dead Space remake előrendelői ajándéka közelebb hozza a játékosokat az eredeti trilógiához.

Hirdetés

A 2008-as Dead Space felújított verziója jelentősen felfrissíti a mostanra kissé kopottas játékélményt (bár tegyük hozzá, hogy az eredeti játék még most is bőven megállja a helyét, és nagyon jó játszani), ezáltal tökéletes kiindulópont lesz azok számára, akik most szeretnének megismerkedni a franchise-zal. Ráadásul a gépigény sem annyira nyomasztó, hogy tömegek morzsolódjanak le a nagy egymásra találás előtt.

Az újoncok most még egy löketet kapnak az Electronic Arts és a Steam közreműködésében ahhoz, hogy közelebb kerüljenek az eredeti trilógiához. Az Motive Studios által készített remake mellé az előrendelők ugyanis egy teljes játékot kapnak ajándékba.

Hirdetés

A Dead Space hivatalos twitteréről tudjuk, hogy a Dead Space Remake mellé az előrendelők ajándékba megkapják az eredeti sorozat második epizódját, így ha végeztek a felújított kalanddal, rögtön folytathatják is a történetet a 2011-ben megjelent Dead Space 2-vel. Az akció mindenkire vonatkozik, tehát akinek már ott figyel az előrendelői csomag a könyvtárában, és aki csak ezután fizet be, egyaránt megkapja majd a jutalmat.

2023 nagyon izgalmas év lesz a túlélő horrorok kedvelőinek, hiszen a felújított Dead Space mellett érkezik az Alan Wake 2, a Resident Evil 4 remake és valószínűleg hosszú várakozás után a Silent Hill is visszatér. Ti melyik címet várjátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)