Hirdetés

A Telltale új játéka a Mr. Robot sorozat alapján készül?

|

A Telltale korábban már több meglepetéssel is előrukkolt, azonban azt a legvadabb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy éppen Sam Esmail zseniális sorozata, a Mr. Robot lehet a következő kiszemeltjük.

Hirdetés

A Telltale több vasat tart a tűzbe, mint amit valószínűleg kezelni tudna egyszerre. Miközben várjuk a The Walking Dead 3. évadát és már játsszuk a Batman kalandjátékot, ők a háttérben vagy egy tucat címmel zsonglőrködnek, hiszen a The Wolf Among Us, a Game of Thrones, a Minecraft: Story Mode és a Tales from the Borderlands mellett napirenden van náluk egy saját IP és egy Lionsgate-tel, valamint Marvellel közös projekt is. És lehet, hogy valami teljesen új adaptáció is.

A stúdió közösségi csatornáin ugyanis felbukkant egy teaser egy ECORP névre hallgató, iOS és Android rendszereket megcélzó appról, amelyet az ecorpmessaging tett közzé: 

Ha valaki esetleg látta már a Mr. Robot című sorozatot, az nem csak arra jött rá, hogy miért volt olyan ismerős az Until Dawn egyik szereplője (Rami Malekről van szó), hanem azt is jól tudja, hogy az E Corp, avagy Evil Corp a szériában a legnagyobb multinacionális konglomerátumok egyike, amely lényegében a markában tartja a világot. A sorozatbeli FSociety hacker csoport célja feltörni a hálózatát, eltörölni mindenki adósságát és megsemmisíteni az emberekről tárolt adatokat, hozzájuk csapódik a főszereplő is. 

Kíváncsian várjuk, hogy a Telltale mire készül, a leleplezésre talán már az augusztus 17. és 21. között megrendezésre kerülő gamescomon sort kerítenek, így nézzetek vissza az esemény alatt is sűrűn, hogy semmiről se maradjatok le. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)