Hirdetés

Temérdek csalót bannoltak az Overwatch 2 megjelenése óta

|

Impozáns számot villantott meg a Blizzard.

Hirdetés

Nemrég minden idők legrosszabb steames játéka lett az Overwatch 2, pedig nem csak kontra, hanem pro érveket is fel lehet hozni a Blizzard lövöldéje mellett. Ilyen például az, hogy különösen nagy figyelmet szentelnek a csalók és a különféle botok kipenderítésére. 

A napokban az Overwatch hivatalos blogjára került fel egy hosszabb anyag arról, hogyan fejlődnek folyamatosan a csalók elleni védelmi mechanizmusok. 

Hirdetés

Ebben az írásban pedig szerepelt egy igencsak mutatós számadat: jelenleg, az Overwatch 2 megjelenése óta már több mint 250 ezer accountot detektáltak és bannoltak csalás miatt. A Blizzard illetékesei külön megjegyezték azt is, hogy a felhasználók jelentései hatalmas segítségükre vannak a csalók és a csalóprogramok felderítésében, így nagyon köszönik ezt a közösségnek, illetve mindenkit arra biztatnak, hogy a jövőben is tegyen így.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)