Hirdetés

Tényleg el akarják adni CD Projekt RED-et, vagy csak kamu az egész?

|

Elég egyértelmű a lengyel stúdió álláspontja ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

Már korábban is szárnyrakaptak olyan pletykák, miszerint eladósorba kerülhet a The Witcher és a Cyberpunk 2077 szériákért felelős CD Projekt Red. Első számú felvásárlóként ekkor még a Sony neve került elő, de a lengyelek hamar megerősítették, hogy nem folytatnak tárgyalásokat a kékekkel. A dolog azonban idővel újra elő-elő került, de stúdió most ismételten megfogalmazta az álláspontját.

A tényleges helyzetet ráadásul most maga a vállalat vezérigazgatója, Adam Kiciński erősítette meg, aki egy legutóbbi vele készített interjú során elmondta:

"Nem szeretnénk valamilyen nagyobb szervezetbe integrálódni. Egész életünkben azért dolgoztunk, hogy elérjük a jelenlegi pozíciónkat. Hiszünk abban, hogy néhány éven belül még nagyobbak és még erősebbek leszünk"."

Hirdetés

A vállalat igazából már hosszú ideje ezt kommunikálja, így annyira nem meglepő, hogy Kiciński is a folyamatos függetlenség mellett áll ki, éppen ezért nem kíván egyesülni sem.

A jövőbeli erősödésre irányuló gondolatok sem teljesen elrugaszkodottak, hiszen számos projekt készül a CD Projekt háza táján. Az első rész remake-je mellett alakul a The Witcher 4, de a Cyberpunk 2077 folytatása is a munkálatok korai fázisában jár, és persze ne feledkezzünk meg a 2021 vége óta formálódó, Hadar kódnév alatt futó, egyelőre még teljesen ismeretlen projektről sem.

Sajnos a tavalyi nagy elbocsátási hullámok a lengyel csapatot sem kerülték el, Kiciński azonban most arról beszélt, hogy a foglalkoztatás stabil marad, sőt, 2025-re némi növekedést prognosztizál ezt illetően.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)