Hirdetés

TERA - átkerült a megjelenés 2012-re.

|

Az ígéretes mmo, a TERA eredetileg 2011-ben jelent volna meg Európában.

Hirdetés

Egy friss bejelentés azonban 2012 tavaszára teszi a megjelenést. 

Az indok a szokásos: az extra időre azért van szükség, hogy az új tartalmakat és fícsöröket integrálni tudják a játékba. A hivatalos indok szerint a TERA el kell érje mind a sajtó, mind a rajongók magas elvárásait. Ez azért is érdekes, mert a TERA Koreában már jó ideje fut - úgy látszik, a jó kezdet után ott megtorpanhatott a gépezet, hiszen ha mnden jól menne nem lenne indok az óvatoskodásra. Valószínű, hgoy a koreai változat már javítja azokat a hibákat, amelyek miatt  kezdeti sikerek után bekövetkezhetett a visszaesés.  Ez természetesen nem hivatalos okfejtés, csak magam gondolom így, azonban tanulságos a dolog, hiszen már amikor Berlinben jártunk egy elég jó állapotú TERÁt mutattak meg nekünk. 2011 egyik legígéretesebb mmoja így 2012 egyik legígéretesebb mmoja lett. 

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)