Hirdetés

Terjeszkedik a CD Projekt

|

A lengyel fejlesztő/kiadó egy megállapodásnak köszönhetően a szintén lengyel Metropolis Software főrészvényesévé vált.

Hirdetés

A fuzió során a térség legnagyobb független fejlesztőcsapata jön létre, mely kiadói feladatokat is el tud látni.
Természetes lépés volt a kezdetben BioWare játékok honosításával és forgalmazásával foglalkozó cég fejlődésében, hogy egyesíti erejét az ország vezető, s leghosszabb ideje fennálló csapatával.
A CD Projekt eleddig egyetlen játékot tudhat maga mögött, mégpedig a saját csapata (CD Projekt RED) által készített The Witcher-t, mely mind anyagi, mind kritikai szempontból sikeresnek bizonyult.
A Metropolis felelős a Gorky szériáért (Gorky 17, Gorky Zero, Aurora Watching), s szintén nekik köszönhetjük az Infernal-t.
Michal Kicinski, a CD Projekt CEO-ja és Grzegorz Miechowski a Metropolis CEO-ja üdvözölte a cégegyesülést, mivel jövőbeni terveik (tőzsdei szereplés, AAA-kategóriás, történet vezérelt innovatív játékok kiadása) érdekét szolgálja.
A fuzió kihatással lehet a Metropolis aktuális projektjének (THEY) sorsára is, mivel a megnövekedett büdzsé révén olyanná formálhatják történet orientált FPS-üket, amilyenné szeretnék.

 

The Witcher

 

the_witcher_fight_big.jpg

 

Gorky 17

 

gorky17-obr3.jpg

 

Gorky Zero: Beyond Honor

 

gorkyzero.jpg

 

Aurora Watching

 

aurora.jpeg

 

Infernal

 

infernal(pc)20749.jpg

 

THEY

 

they.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)