Hirdetés

Test Drive Unlimited 2 - ingyenes bőségcsomag

|

Ingyenesen letölthető csomag érkezett az Eden Games játékához, mely nem kis mértékben növeli meg a játék amúgy is hatalmas területét.

Hirdetés

 

Az Eden Games legújabb játékához, a Test Drive Unlimited 2 PC verziójához érkezett ráadásul elsőként a csomag, mely az Exploration DLC nevet kapta.

A patch formájában beszerezhető DLC 20 új eseményt tartalmaz, két új eseménytípust (Extreme Convoy és Timed Convoy), három új discovery level-t, két új többjátékos versenyt, egy adag új ruhát, 20 új roncsot, amiből két autót lehet összeállítani, két új autót (Lancia Stratos Rallye verzió és Dodge Charger 1969) és 3D támogatást a PC, valamint a PlayStation 3 tulajdonosok számára. Rengeteg fejlesztés és bugjavítás is helyet kapott a csomagban, úgyhogy PC-sek, irány letölteni! A konzolosoknak nem tudni, meddig kell még várniuk, de a fejlesztő állítása szerint a megjelenés "nagyon közel van".

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)