Hirdetés

The Abbey - Egy szörnyen bugos apátság krónikája

|

Súlyos gondok, merültek fel a Crimson Cow pátyolgatta kalandjáték kapcsán, ezért leállították a korongok kiszállítását.

Hirdetés

A kalandjátékok évről évre javuló felhozatala között az egyik titkos favoritnak tartották a spanyol Alcachofa Soft szépen rajzolt kalandját. A Rózsa neve című remekmű legjobb pillanatait időző point-and-click játék során a tapasztalt inkvizítor, Leonardo és hű segédje, Bruno indul egy középkori apátság lakóit szisztematikusan ritkító sorozatgyilkos nyomába.

The Abbey

abbey.jpg


Valahol azonban (feltehetően a minőségbiztosítás a ludas) légy került a levesbe. A hivatalos fórum kék halálról, fagyásokról, összeomló rendszerről, és problémás telepítésről (Vista alatt) szóló panaszáradattól hangos. A kiadó azonnal lépett. Egyrészt orvosolták a telepítéssel adódott gondokat, másrészt nekiláttak egy, a hibákat orvosló patch összedobásának, aminek béta verziója már elérhető a fórumon. Ingyenes forródróton fogadják a panaszokat, s ha valaki ki szeretné cserélni hibáktól hemzsegő korongját egy később megjelenő új, és remélhetőleg problémamentes lemezre, azt ingyen megteheti. Felfüggesztették az üzletekbe történő kiszállítást is mindaddig, amíg nem sikerül minde problémát megoldani.

A Vampyre Story

vampyre.jpg


Részben kapcsolódik a The Abbey kálváriájához, hogy a német kiadó másik (nagyobb felhajtással övezett) kalandjátéka, az A Vampyre Story körül sincs minden rendben. A Crimson Cow vezetősége nincs teljesen megelégedve az Autumn Moon eddigi teljesítményével, ezért erősítésként felfogadta az ismeretlenség homályából előkerült Bear Technology stúdiót. Ezzel egyidőben a májusra datált megjelenés időpontját eltolták a harmadik negyedév bizonytalan intervallumába.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)