Hirdetés

The Chronicles of the Three Kingdoms - Irány a kínai birodalom

|

A The Chronicles of the Three Kingdoms egy valós idejű háborús játéknak ígérkezik, mely a Krisztus után 189-be röpíti el a játékosokat, az akkori Kínába. A játék újdonságai közé tartoznak majd az új részletesen kidolgozott ostromháborúk és a szintlépős karakter rendszer, melyek együttesen a Három Királyság történelmének megismerését segítik majd, megismerve a Han dinasztia korának hőseit és életét. Egy játékba ötvözve találkozhatunk majd a grandiózus csatatéri összecsapásokkal, valós idejű taktikai elemekkel, valamint a történet menetén szerepjáték beli elemekkel is. Irányításunk alá vonhatjuk a harci erők parancsnokának Liu Beinek néhány csapatát is, mely közben különböző taktikákat és formációkat kell alkalmaznunk, miközben bajtársainkat győzelemre visszük. Hadjárat közben a történelem viszontagságait kell megélnünk. Liu Bei személyében kell felvennünk a harcot, hogy visszaállítsuk a Han dinasztia kormányát. Utunk során több döntést is meg kell hoznunk, melyek hatással vannak a továbbiakra, így egyedi utunk keveredik a történelem elemeivel. Az egységek a harcok során tapasztalati pontokat szereznek, különleges tárgyakat és képességeket, melyekkel akár egy egész csata kimenetelét is megváltoztathatják. Az első képek máris megtekinthetők, melyek mindenkinek ajánlok, akinek sikerült felcsigázni az érdeklődését. Erre tessék fáradni a képekért.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)