Hirdetés

The Dark Eye: Demonicon - Az első képek

|

A második újgenerációs DSA szerepjáték bejelentése után kissé megkésve, de befutottak az első pillanatképek.

Hirdetés

A D&D ihlette Das Schwarze Auge (DSA) a legismertebb és a legkiforrottabb német szerepjátékrendszer, s mint ilyen, nem csak hazájában örvend nagy népszerűségnek. A számítógépes játékok világát már a kilencvenes évek elején meghódította, sőt, még a Sacred első része is Aventuria világában játszódott volna az eredeti tervek szerint, persze akkor még a munkacím is más volt.
Hosszabb kihagyás után, tavaly nyáron tért vissza a DSA monitorainkra, mégpedig a legjobb német játéknak választott Drakensang képében, ami hamarosan angol nyelven is megjelenik, továbbá másfél-két év múlva folytatást is kap.

Das Schwarze Auge: Demonicon - 10. kép Das Schwarze Auge: Demonicon - 9. kép Das Schwarze Auge: Demonicon - 8. kép Das Schwarze Auge: Demonicon - 7. kép



Ettől teljesen független egy másik DSA adaptáció, a december végén bejelentett Demonicon. A The Games Company és a Silver Style közös produkciója inkább a Diablo által uralt, az igazi szerepjátékoktól fényévnyi távolságra (ez lehet jó, vagy rossz...ízlés kérdése) elhelyezkedő hack'n'slash családba sorolható. Az átverésekkel fűszerezett, gyilkosságokkal tarkított történet komorságáért viszont már előre megszavazok egy piros pontot.
A megjelenés valamikor 2010-ben esedékes PC-re, továbbá PS3-ra és X360-ra.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)