Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim Nintendo Switch tesztek - kézikonzolon is jó móka hőst játszani

|

Befutottak az első tesztek a Bethesda játékának switches változatáról, és úgy tűnik, hogy a sárkányvadászat kis képernyőn is működik.

Hirdetés

Lassan már tényleg igaz, hogy a stúdió a létező összes konzolra megjelenteti a The Elder Scrolls széria nagysikerű ötödik részét, ami eredetileg 2011-ben rajtolt, de most, hat évvel később megérkezett a Nintendo legújabb gépére is, és az első vélemények alapján egészen jó lett a végeredmény.

Hirdetés

Ma jelent meg Nintendo Switchre a Skyrim, amit a fejlesztők feldobtak néhány különleges extrával, mint például az Amiibo-támogatás, amellyel akár a Legend of Zelda-széria ikonikus cuccait is karakterünkre aggathatjuk, ráadásul ez az első külsős cím, ami támogatja a videórögzítést a konzolon.

A legelső tesztek alapján pedig úgy tűnik, hogy nincs gond a porttal.

GameSpot - 8/10

IGN.com - 8/10

Gamesradar+ - 4.5/5

Game Informer - 9/10

Eurogamer Italy - 8/10

Ti tervezitek beszerezni Switchre a Skyrimet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)