Hirdetés

The Game Awards 2014 - az EA hoz valami meglepetést

|

Végre valaki készül is valamivel péntekre, Peter Moore elcsiripelte magát, hogy a The Game Awards 2014 keretében az EA mutat nekünk majd valami újat.

Hirdetés

Egyáltalán nem szeretünk arról írni nektek, hogy mit nem érdemes várni, mi már csak ilyen megrögzött várni szerető játékosok vagyunk. Sajnos a The Game Awards 2014 kapcsán (amely most pénteken, illetve szombat hajnalban veszi kezdetét) eddig főleg csak arról írhattunk, hogy mi nem lesz. Ugyebár a Microsoft sem töri össze magát, és sokak nagy csalódására a nagyon várt Fallout 4 bemutató is elmarad a Bethesda közleménye szerint. Na de majd az Electronic Arts!

A cég ügyvezetője Twitteren csiripelt, ami persze azonnal okot adhat a reménykedésre:

Ha engem kérdeztek, akkor én egy Battlefront megjelenés vagy egy Mirror's Edge megjelenés pontos dátumára vágyok, valami új trailerrel megfejelve, persze egy jelenlegi generációs Dead Space sem jönne rosszul. Na jó, nem álmodozom, péntek éjjel úgyis minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)