Hirdetés

The Godfather II - Február közepén kér szívességet a keresztapa

|

Úgy tűnik, az EA beindult, mármint ami soron következő játékai megjelenési időpontjának bejelentését illeti.

Hirdetés

Alig tettem túl magam a híren, miszerint kevesebb, mint másfél hónapon belül kézhez kapjuk a Mirror's Edge PC-s változatát, újra csilingelt a postaládám. Ezúttal a sajnálatos módon csúfosan elhasalt 2006-os reménység, a The Godfather folytatása jelentkezett be.

godfather1.jpg


Francis Ford Coppola filmtrilógiájának második részéhez hasonlóan a játékban is három városban tevékenykedhetünk az ötvenes évek vége felé. Havanna, New York City és Miami heverhet a vége főcim bejátszását megelőzően lakkcipős lábaink előtt. A Dominic-ot alakítja, akinek Aldo Trapani halála után kell átvennie a család irányítását.
A GTA-szerű akciórészek mellé párosul a Don's View névre keresztelt stratégiai mód is, ami már újdonságnak számít a műfajban.

godfather2.jpg


Minden érdeklődő számára jó hír tehát, hogy az Electronic Arts nyilvánosságra hozta a megjelenési dátumot, amit egészen pontosan február 12-re időzítenek.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)