Hirdetés

The Green Lantern film és játék két év múlva

|

A DC Comics ötvenedik életévét betöltő karaktere hamarosan önálló filmben és videojátékban is bemutatkozhat.

Hirdetés

A Bill Finger által megírt, és Martin Nodell által megrajzolt karakter öltözékét és gyűrűjét több, eltérő személyiséggel rendelkező karakter húzta magára. Akadtak közöttük nők és férfiak, színesbőrűek és fehérek is. A Warner elérkezettnek látta az időt, hogy az idehaza kevésbé ismert Zöld Lámpás is megkapja a maga mozifilmjét az elmaradhatatlan videojáték kíséretében.



A filmet 2011. június 17-én mutatnák be az amerikai mozikban. A rendezői székben Martin Campbell (Casino Royale) foglalhat helye, a főszerepet pedig a többnyire romkomokban játszó szívtipró, Ryan Reynolds (korábban Justin Timberlake neve is szóba került) alakítja, akit a csajozós filmeket elvből gyűlölő réteg legutóbb az X-Men Origins: Wolverine Deadpool-jának szerepében láthatott. Raynolds láthatóan rákapott a képregények adaptációira, hiszen a már említett Wolverine mozi mellett ő volt a Blade: Trinity nagydumás Hannibal Kingje, illetve a Green Lantern mellett aláírt a Deadpool mozifilmre is. A forgatókönyv megalkotására a Greg Berlanti (Dowson's Creek, Young Americans, Everwood, Eli Stone), Michael Green (Smallville, Everwood, Heroes, Kings) szerzőpáros kapott felkérést.



A játék fejlesztése már elkezdődött, mégpedig a Double Helix (a Shiny és a The Collective egyesülésének eredménye) stúdióban, ahonnan legutóbb a Silent Hill: Homecoming gördült le a futószalagról, most augusztusban pedig a tipikusan gyenge-közepes adaptáció benyomását keltő G.I. Joe érkezik. Az Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra (ezeken a verziókon dolgoznak, a többiről még nem tudni) készülő Green Lantern a jubileum miatt újabb képregénysorozattal is kiegészül Geoff Jones jóvoltából.
Reméljük a Warner Bros. Interactive és a Double Helix hasonlóan igényes játékkal rukkol elő, mint amilyennek a Batman: Arkham Asylum ígérkezik, s mint amilyenre az X-Men Origins: Wolverine sikeredett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)