Hirdetés

The Hobbit játék a F.E.A.R. fejlesztőitől?

|

A legutóbbi pletyka szerint a Warner Bros. játékváltozatot szeretne a The Hobbit-ból és a F.E.A.R. alkotóit nézte ki e feladatra.

Hirdetés

Minőség szempontjából nem éppen a legkifizetődőbb elkészíteni a sikerfilmek játékváltozatát, hiszen ha végignézünk az utóbbi évek kínálatán, füstölgő romokat és káoszt látunk e területen.

Ennek ellenére - állítólag - a Warner Bros. biztos a dolgában és szeretné elkészíttetni a decemberben mozikba kerülő, Peter Jackson rendezte The Hobbit játékváltozatát. A pletyka szerint eme nemes feladatra nem mást választott a stúdió, mint a F.E.A.R. sorozat szülőatyját, a Monolith Productions-t és a szóban forgó The Hobbit játékverziót afféle akció-szerepjátéknak szánják.

A hírt sem a Condemned, F.E.A.R. , Gotham City Impostors és Blood játékokról elhíresült fejlesztő, sem a Warner nem erősítette meg, marad tehát az izgalommal telt várakozás és a remény, hogy végre-valahára minőségi adaptációt kapunk. A The Hobbit-ban van elég potenciál hozzá...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)