Hirdetés

Bizarr jövőképet vízionál a belső nézetes The Invitation MMO

|

A játékosok interakciójának maximalizálása jelmondattal hirdeti magát a looter shooter-szerű MMORPG.

Hirdetés

Sokan pályáznak a World of Warcraft MMORPG piacon elért babérjaira és időről-időre akadnak új trónkövetelők, akik igyekeznek színessé tenni ezt a mára már egy helyben toporgó szegmenst. Bőven akadtak kihívói a Blizzard kultikussá vált online szerepjátékának az évek során, sőt némelyikükről nyugodtan elmondhatjuk, hogy kisebb-nagyobb sikereket is elértek, ezért van helyük az MMO-knak fenntartott "hírességek csarnokában". A nemrégiben megalakult tool1games veszi fel most a kesztyűt és próbál bejutni oda, ahova például a Warframe-nek már sikerült.

Hirdetés

A német indie-csapat játéka a nem olyan távoli jövőben játszódik, egészen pontosan 2081 Kelet-Európájába repít el minket. Az emberiség köszöni szépen, jól elvan az idegenekkel és metropoliszokba tömörülve élvezi a jövő vívmányait. A falakon túl viszont még mindig élnek olyanok, akik saját törvényeik szerint tengetik mindennapjaikat. Itt csatlakozunk be a képbe, mégpedig egy törvényen kívüli személyében, akinek egy letűnt világ romjai között kell eligazodnia. Első ránézésre olyan hatást kelt ez a belsőnézetes MMO lövölde, mintha a Generation Zero-t próbálnák meg ötvözni a Horizon Zero Dawn-nal, mindezt leöntve egy kis cyberpunk mázzal. 

A játék három fő elemre fog építkezni: a játékosok által generálható questekre, a környezet kreálta kalandokra, és a PvX eseményekre. Utóbbi lényegében azt jelenti, hogy egyszerre küzdenek a játékosok a gép - és egymás ellen is. Az egymás közötti interakciók kialakítása az egyik fő célja a stúdiónak, azt szeretnék ha minél többször érintkeznének a játékosok valamilyen formában. Különböző módokon segíthetjük majd egymást, ha túl messze lennénk az adott csatától, akkor drónunk segítségével küldhetünk utánpótlást társainknak. Emellett a fejvadászat is fontos elemét képezi majd a játéknak, így ha valaki nagyon a bögyünkben lesz, annak vérdíjat tűzhetünk a fejére.

Érdemes lesz csapatokba tömörülni, ugyanis a bő 30 éve hátrahagyott posztapokaliptikus területek értékes zsákmánnyal kecsegtető településeket is tartalmaznak. Az elhagyatott kórházaktól kezdve a szélmalmokig sok mindent elfoglalhatunk majd, amiknek a birtokában extra képességeket vagy fegyvereket szerezhetünk meg.

Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, csupán a fenti trailer és a játék hivatalos weboldala szolgál némi információval számunkra. Konzolos verzióról sem tudni még, eddig csak PC-re jelentették be a The Invitationt. 

Nektek hogy tetszik a tool1games jövőről alkotott képe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)