Hirdetés

Mit csinál a The Last of Us főhőse a szabadidejében?

|

Szenzációs Tumblr-oldal örökíti meg, hogy mivel tölti Joel az idejét akkor, amikor nem zombikkal vagy rablókkal harcol.

Hirdetés

A Naughty Dog csapata sosem határolódott el a humortól (gondoljunk csak az Uncharted 4 trailerében elrejtett hatalmas csavarra), de azért mégis a játékaik közössége az, aki igazán teljessé teszi az alkotásaikról kialakított képünket. Most egy rajongó ötletének köszönhetően Joel mindennapjaiba nyerhetünk betekintést, zseniális módon.

Aki járt már a Tumblrön, annak talán nem újdonság, hogy néhány blog elég érdekes témákkal foglalkozik. A hétköznapi blogok és rajongói oldalak mellett előfordulnak ugyanis mindenféle felfoghatatlan ötletek is, mint pl. az a Tumblr, amelyiken kizárólag bárgyú Sonic GIF-ek vannak.

Jelenlegi alanyunk is egy hasonló specializált célt lát el, a Joel Doing Things tartalma ugyanis nem áll másból, mint képekről, melyek megörökítik Joel mindennapi teendőit és élményeit. Egyszerűnek hangzik, de a végeredmény valami egészen zseniális:

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)