Hirdetés

The Last of Us Remastered fotópályázat eredményhirdetés

|

Lezárult a The Last of Us Remastered fotópályázat, itt az ideje megnézni a legjobbakat és kihirdetni a nyertest.

Hirdetés

A The Last of Remastered GameNight kapcsán meghirdettünk egy fotópályázatot is, amire rengeteg jobbnál jobb munka érkezett, de amilyen mostoha az élet, csak egy nyerhet.

A The Last of Us és a Remastered verzió művészi értékét azt hiszem senki sem vonja kétségbe és a PS4-es változat photo módja bizony mindenkiből kihozza a művészt. Olyannyira, hogy egy kis ügyeskedéssel akár egy trailerre való képet is össze lehet lőni, ahogy azt az egyik rajongó is tette.

De ez most nem fontos, nézzük meg a The Last of Us Remastered fotópályázatra érkezett legjobb munkákat.

F. Sándor

Justking

Fadi12

H. Ferenc

E. Ferenc

L. Roland

S. Balázs

S. Bálint

J. Viktor

B. Kristóf

R. Ádám

Rengeteg kép érkezett, úgyhogy már azt sem volt könnyű eldöntenünk, hogy a legjobbak közé melyikeket válogassuk be, azt meg aztán főleg nem, hogy melyik legyen a győztes. Végül a szigorúan szakértőkből verbuvált zsűri úgy döntött, hogy a The Last of Us: Remastered fotópályázatot E. Ferenc nyeri a "Kérsz egy kortyot?" című végtelenül felkavaró alkotásával. A nyereménye pedig egy dedikált GameStar magazin, illetve egy Sony-s és The Last of Us Remastered-es ajándékcsomag, amit a GameStar szerkesztőségében (1034, Budapest, Montevideo utca 9) vehet át. Gratulálunk.

Köszönjük mindenkinek, aki vette a fáradtságot, hogy részt vegyen a pályázaton, ti vagytok a legjobbak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)