Hirdetés

Új motorral tér vissza a The Last Remnant

|

A 2008-as szerepjáték remasterelt verziója valójában már majdnem remake.

Hirdetés

A Square Enix ma jelentette be, hogy miután a játék 2008-ban Xbox 360-ra, 2009-ben pedig PC-re is megjelent, most, sok évvel később PS4-re is befut majd. Ezúttal egy nagyban újrakevert változatot kapunk.

Hirdetés

A The Last Remnant Remastered igazából inkább egy remake. A cucc egy új motorral és új feature-ökkel költözik a PlayStation 4-re. Az első kedvcsináló alapján meglehetősen szépre sikerült az átalakítás:

A játékból hamarosan többet is láthatunk, mivel a Square kiviszi a Tokyo Game Showra. Onnan egy élő műsort is kapunk majd szeptember 22-én, amiben maga Hiroshi Takai (az eredeti verzió rendezője) is mesélni fog. Japánban december 6-án jelenik meg. Nyugati megjelenésről egyelőre nem beszéltek, ahogy arról sem, hogy ez váltja-e a Steamről nemrég levett PC-s változatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)