Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - nem Zelda lesz a főszereplő a második DLC-ben

|

Bár néhányan úgy gondolták, Link helyett a hercegnőt irányíthatjuk majd, a Nintendo ezt cáfolta. Viszont láthatunk egy rövid részletet az év vége felé érkező kiegészítőből.

Hirdetés

Továbbra is a Switch legnépszerűbb játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, amihez nemrég jelent meg az első DLC, benne új kihívásokkal és egy nehezített móddal.

Hirdetés

Az év végén egy második fogja követni, a The Champions' Ballad. Ennek kapcsán egyesek azt találgatták, vagy Zeldát, vagy a négy bajnok egyikét fogjuk majd irányítani, de a párizsi Japan Expón a sorozat producere, Eiji Aonuma megerősítette, hogy Link lesz a főszereplő. Ugyanakkor számíthatunk arra, hogy jobban megismerjük a kisasszonyt. Az események egyébként az alapjáték vége után játszódnak majd. 

Páran talán örülnek annak, hogy a The Wind Wakerben látott rákos póló is visszatér.

A kiegészítő megjelenése még messze van, addig bőven pakolhatjátok az órákat az alapjátékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)