Hirdetés

Bemutatkozott a The New Adventures of Sherlock Holmes: The Testament of Sherlock Holmes

|

Tavaly áprilisban jelentette meg a Frogwares a The Testament of Sherlock Holmes kalandjátékot, de azóta semmit sem hallottunk felőle.

Hirdetés

Sir Arthur Conan Doyle halhatatlan detektívje újabb kalamajkába keveredik PC, Xbox 360, valamint PlayStation 3 platformokon.



A The New Adventures of Sherlock Holmes: The Testament of Sherlock Holmes története egy merész csavarral kezdődik, kivételesen Sherlock maga lesz egy lopással, csalással és hamisítással összefüggő ügy első számú gyanúsítottja. Még hírneve és kapcsolatai sem akadályozzák meg, hogy a Scotland Yard hajtóvadászatot indítson utána, amikor megszökik. Legjobb barátja, Dr. Watson is kezd elbizonytalanodni Holmes ártatlanságát illetően, a londoni közvéleményről nem is szólva.



A vadonatúj motorral felszerelt játék Holmes többi kalandjához képest nem egy lineáris történetszálon halad végig. Nekünk kell majd eldöntenünk, melyik nyomot fogjuk követni. Tanúk kikérdezése, nyomok rögzítése és elemzése, bűntények eljátszása és dedukció révén juthatunk el a végkifejletig.
A The Testament of Sherlock Holmes 2011 őszén jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)