Hirdetés

Újgenerációs konzolokra érkezhet a The Order: 1886 folytatása

|

Egy viszonylag megbízható szivárogtató olyan infókat hozott, amelyek szinte egyértelműen azt jelzik, készül valamire a Ready at Dawn csapata.

Hirdetés

Látványos, ugyanakkor nem túl ügyesen kivitelezett alkotás volt a The Order: 1886, ami egy szörnyekkel teli viktoriánus Angliába kalauzolt el bennünket. Az biztos, hogy a játékot fejlesztő stúdió már javában dolgozik következő projektjén, és a most napvilágot látott részletek alapján lehet, hogy folytatni fogja a 2015-ben megkezdett kalandját.

Hirdetés

Erre utal legalábbis az egészen megbízható szivárogtatónak bizonyult OsirisBlack, aki korábban, hónapokkal a PlayStation 4 Pro hivatalos megjelenése előtt leírt egy csomó részletet a konzolról, amelyek nagy része végül igaznak is bizonyult. Ezúttal a NeoGAF fórumán szólt hozzá egy olyan topikhoz, ahol esetleges PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es játékokról lehet elmélkedni, és egy hosszabb bejegyzésben alaposan körülírt egy elméletileg létező gameplay trailert.

A leírás alapján a videóban egy gyéren megvilágított szobában álló fickó látható, a vállán jellegzetes kinézetű kommunikációs eszközzel. Később az említett karakter tüzet nyit egy sárga szemű, sok karral rendelkező lényre, majd menekülőre fogja a dolgot, mire az akció végén a szörnyeteg szinte éneklő hangon azt mondja, hogy "I have found you", azaz "Megtaláltalak". A szivárogtató írásából kiderült még, hogy kiváló látványvilággal találkozni a videóban, ráadásul elméletileg nem egy előre renderelt anyagról van szó, hanem tényleges játékmenetről.

A főhőst egyébként OsirisBlack szerint lehetetlen összekeverni bárkivel is, és ha elmondaná, mit visel a videóban, nagyon könnyű lenne kitalálni, miről is beszél. Nos, a vállon hordott kommunikációs eszköz, a furcsa szörnyeteg, valamint a lenyűgöző grafika alapján erősen gyanítható, hogy a The Order: 1886 folytatásának egy kedvcsinálóját írta körbe a szivárogtató. Feltéve, ha igaz, amit közzétett a fórumon.

Ti örülnétek, ha több platformon folytatódna Galahad és a többi lovag története?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)