Hirdetés

The Precursors - Keverem, kavarom

|

Újabb pillanatképek érkeztek a Boiling Point alkotóinak rendkívül ambíciózus RPG-FPS-szimulátor hibridjéből.

Hirdetés

Hogy a különböző műfajok keverése miként fog elsülni, egyelőre nem tudhatjuk, a potenciál azonban még mindig benne rejlik a Deep Shadows késő nyáron, kora ősszel megjelenő (hacsak ismét nem csúszik) játékában.
Miközben a Boiling Point és a szintén megjelenés előtt álló kvázi folytatás White Gold módjára különféle frakciók megbízásait teljesítjük, ill. azoktól eltérően planétáról planétára utazunk, igyekszünk minden kideríteni az első civilizációról, az első fajról, akiknek génjeit mindannyian hordozzuk.
Földön, vízen (víz alatt), levegőben és a világűrben egyaránt ténykedhetünk a megfelelő közlekedési eszközzel. Minden, aminek lába, kereke, szárnya, légpárnája van, szükség esetén használható is. A fegyverek tekintetében a már unalomig ismert kék, piros, zöld sugár- és nyalábvetők mellett megjelennek az idegen technológiára épülő félig, vagy éppenséggel teljesen élő fegyelmező eszközök is.
Ha már RPG-ről beszélünk, akkor magától értetődő, hogy karakterünk különböző képességekkel bír, amiket az idő előrehaladtával fejleszthetünk, ugyanúgy, mint az egyetlen fix, helyváltoztatásra szánt eszközünket, a játék elejétől már meglévő űrhajót.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)