Hirdetés

The Repopulation: a benépesítés elkezdődöt - alpha videó

|

A sci-fi sandbox MMORPG tegnap sikeres kickstarter projektté vált, melynek most másfél perces trailerében kaphatunk egy rövid betekintést a játékba.

Hirdetés

A játék Rhyldan bolygón játszódik, ahol a megmaradt emberi populáció a fennmaradásért küzd gőzerővel. A bolygón lévő őshonos létformák ugyanis nem kaptak röhögőgörcsöt az emberi kolonizáció láttán, ezért minden eszközt felhasználnak arra, hogy eltakarítsák a "betolakodókat" a Rhyldanról. Az emberek küzdelmeit nehezíti az a tény is, hogy szokásukhoz híven egymás között is feszültségek vannak, így nem elég, hogy a rémségek tizedelik a soraikat, egymással is meg kell küzdeniük.

A sandbox jellegű MMORPG nem szorítja keretek közé a játékost, aki arra megy amerre szeretne, miközben még azt is eldöntheti, hogy mennyire szeretné kivenni a részét a harcokból. A játék számára nagy mérföldkő, hogy elkezdték az alpha tesztelést, ami mellett külön öröm, hogy a kickstarterben megjelölt összeg kétszerese gyűlt össze a projektre, így az érdeklődőknek már csak ki kell várni, hogy megjelenjen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)