Hirdetés

The Ripper - Hasfelmetsző Jack az EA fogságában?

|

A legendás sorozatgyilkosról készül játékot csinálni az Electronic Arts véres játékokra szakosodott stúdiója.

Hirdetés

A korábban EA Redwood Shores néven ismert Visceral Games mottója: "A vérünkben van." A stúdió célkitűzése minőségi erőszakos, véres-belezős játékokkal szolgálni az emberiség fejlődését. Persze csak vicceltem, a cél a profit, semmi más, ám ha közben sikerül jó játékokat összehozniuk, senkit sem érdekelm mennyit keresnek rajtuk.



A Dead Space, Dead Space: Extraction címeket jegyző, valamint a Dante's Inferno utolsó simításait végző stúdió bevallottan készül a Dead Space 2 összerakására, ám azzal párhuzamosan egy másik projekt előkészítése is folyik. A korábbi stúdióvezető, Glen Schofield júliusi távozásakor cikkezett a Los Angeles Times az Electronic Arts tervéről, miszerint Jack the Ripper, vagyis Hasfelmetsző Jack rejtélyéből készíttetne játékot a Visceral Games csapatával.
Bár a cég szóvivője nem kívánt nyilatkozni, az már nyilvánvaló tény, hogy az EA bejegyeztetné a The Ripper címet videojátékokra és mozifilmre vonatkozóan.



Úgy fest tehát, hogy két-három éven belül közelebb kerülhetünk a máig ismeretlen gyilkoshoz. Arról egyelőre sejtelmünk sincs, milyen interpretáció alapján készül majd a játék, ki lesz a gyilkos, utána nyomozunk, netán őt alakítjuk. Miután bolondulok a viktoriánus éra Angliájáért, türelmetlenül várom az első, valóban használható információkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)