Hirdetés

The Secret World fejlesztői napló - Történet és küldetések

|

A történetről osztanak meg néhány információt a fejlesztők.

Hirdetés

Ragnar Tornquist producer, Joel Bylos dizájner és Dag Scheve író osztja meg gondolatait velünk a The Secret World-ről.

Íme:

A kollégák elmondják, hogy ihletforrásként a való világot használták, azaz mind a karakterek, mind a helyszínek valós emberekről-helyekről vannak mintázva. A videóban új átvezetőket is láthatunk a játékból, de Tornquist megjegyzi, hogy a történetet nem ezek fogják kibontakoztatni. A karakterek teljes mértékben motion-capture technika által vannak megjelenítve, valamint mindegyiküknek lesz szinkronja is. Az MMORPG műfajába is igyekszenek egy kis újítást belecsempészni, reméljük, sikeresen.

A The Secret World pontos megjelenését egyelőre nem tették közzé, de remélhetőleg még idén érkezik PC-re és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)