Hirdetés

The Silver Case - idén érkezik PC-re a klasszikus kalandjáték

|

Az 1999-ben kizárólag Japánban, PlayStationre megjelent visual novel várhatóan még ősszel elérhető lesz PC-re is.

Hirdetés

A Grasshopper Manufacture a napokban adta ki a The Silver Case HD remaster első trailerét, ezzel együtt pedig bejelentették, hogy 2016 őszén már nem csak Japánban játszhatunk a point-and-click krimivel.

Meglepő döntés ez a fejlesztőktől abból a szempontból, hogy az elmúlt években főleg hack-and-slash játékokkal foglalkoztak - gondoljunk csak az egészen beteg Lollipop Chainsaw-ra, vagy a PS4-re bejelentett free-to-play Let It Die-ra. A The Silver Case ezekkel szemben a kiadó legelső játéka, amit csak 17 év elteltével próbálhatnak ki a nyugati játékosok.

Bár ha belegondolunk, hogy a japán visual novelek a reneszánszukat élik - elég csak Steamen megnézni, mennyi jelent meg az utóbbi időben -, nem csoda, hogy a Grasshopper ilyen erős címmel lépne be erre a piacra.

Mit gondoltok, sikeres lehet egy közel 20 éves játék felújított változata idegen piacon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)