Hirdetés

Már játszható volt a The Simpsons: Hit & Run 2, mielőtt elkaszálták

|

A 2003-ban megjelent A Simpson család játék folytatásán nagyban dolgoztak a Radical Entertainmentnél, amikor az EA-hez kerültek a franchise jogai és le kellett állítani a fejlesztést.

Hirdetés

A The Simpsons: Hit & Run az egyik legjobb játék volt, ami az ikonikus sárga családot állította középpontjába, éppen ezért sokan örülnénk egy folytatásnak vagy egy remake-nek, többek között az eredeti játék producere is. Annak fényében még fájdalmasabb, hogy soha nem folytatódott a Homerék kalandja, hogy nemrég kiderült, a fejlesztők már egy játszható prototípust is összeraktak a második részhez.

Hirdetés

A 2003-as sikert követően adta volna magát a lehetőség, hogy elkészítsék a GTA III-ra hasonlító The Simpsons játék folytatását, hiszen a formula akkor még egészen friss volt, pláne olyan megvalósításban, ahogyan a Radical Entertainment leszállította az első epizódot. A Hit & Run egyik senior dizájnere,  Joe McGinn most egy interjúban arról mesélt, hogy az egyik fejlesztőjük már egy új mechanikát is összerakott, amivel utánfutókat lehetett az autókra csatlakoztatni. Csak erre az egy újításra egy rakás küldetés épülhetett volna. 

"Nem jutottunk nagyon messze, mielőtt az EA-hez kerültek a The Simpsons jogok, így sajnos nem tehettünk semmit, tovább kellett lépnünk."

Úgy tűnik tehát, hogy egy újabb ponttal bővült az EA bűnlajstroma, de természetesen hajlandóak lennénk megbocsátani, ha egy minőségi remake keretein belül újra száguldozhatnánk Springfield utcáin.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)