Hirdetés

The Solus Project - újabb kalandjáték jön PS4-re és PSVR-ra

|

A Grip Digital és a Teotl Studios bejelentette, hogy idén szeptemberben végre megjelenik a The Solus Project PlayStation 4-es kiadása, méghozzá VR támogatással.

Hirdetés

A The Solus Project a távoli jövőben játszódik, amikor is az emberiség az űrben kezdi el keresni a túlélés kulcsát. A játékos azonban hajótörést szenved egy idegen planétán, ahol minden segítség nélkül kell túlélnie, és felépítenie egy civilizált élet alapköveit.

A fejlesztők elmondása szerint ez egy sztoriközpontú túlélőjáték, és mivel az atmoszféra fontos része, így a PS VR támogatás adta magát. A játék PC-n és Xbox One-on már egy éve elérhető, de most végre PS4-re is befut majd.

A The Solus Project megjelenése 2017. szeptember 18-ára várható. A játék 20 eurós áron lesz megvásárolható a konzolon. A vásárlás előtt azért érdemes lehet átfutni a PC-s és Xbox One-os verzió alapján írt tesztünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)