Hirdetés

The Stanley Parable - kijavították a babás befejezés anomáliáját

|

Jónéhány lezárást tartogatott a játékosnak a The Stanley Parable, az egyikhez egy 4 órás minijátékot kellett teljesíteni. Az ezután látható bugról a legtöbben azt hitték, szándékosan került bele, pedig csak nem gondolták, hogy bárki eljut ehhez a végkifejlethez.

Hirdetés

A Galactic Cafe fejlesztőcsapata úgy gondolta, a megjelenés után 3 évvel talán érdemes kijavítani azt a hibát, ami az egyik befejezésnél fedezhető fel a The Stanley Parable-ben. Az ikonikus narrátor - aki még leánykérést is levezényelt - hiába próbálja egy bizonyos irányba terelni a főszereplőt, a játékosok hajthatatlanul teszik pont az ellenkezőjét, csak hogy eljussanak a játék összes befejezéséhez.

Az egyik lezáráshoz egy igen unalmas és hosszadalmas babás minijátékon keresztül vezet az út, ahol meg kell gátolni egy gomb nyomogatásával, hogy a kis csöppség belemásszon a tűzbe. Ha a játékos nem kevesebb mint négy órán keresztül tartja vissza a csecsemőt, akkor kapja meg a hibás befejezést, ahol egy fekete tömböt láthatunk, mely mellett egy idézet jelenik meg.

A misztikus monolit, mint kiderült, valójában egy ajtó lett volna, de sem a fejlesztők, sem a tesztelők nem foglalkoztak ezzel a befejezéssel, mert nem hitték, hogy bárki 4 órán át fog nyomkodni egy gombot. Tévedtek. A játékosok többségének eszébe sem jutott, hogy véletlenül került oda az a bizonyos fekete alakzat, csak csalódottan konstatálták, hogy egyrészt ennyit kapnak, másrészt a szöveg egy része nem olvasható. A legutóbbi frissítés kiveszi a tömböt, így a teljes szöveg olvasható lesz. Még mindig nem éri meg, de legalább ez a lezárás sem hibás.

Jobb későn, mint soha?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)