Hirdetés

Hátborzongató sci-fi nyomozós játék lesz a The Station

|

Egy veterán fejlesztőkből összeállt csapat egy különleges hangulatú, izgalmas élményt kínál nekünk februárban.

Hirdetés

A The Station egy távoli jövőben létrehozott kutatóállomáson játszódik, ami egy idegen bolygó, a Psy-Prime felett parkolt. Az Espial Space Station csapata a kis planéta létformáit és az ottani civilizációt tanulmányozta titokban. A helyiek között azonban háború tört ki, ami megnehezítette a csapat feladatát. A dolgok akkor forrósodtak fel, amikor az állomást elrejtő berendezések és a kommunikációs eszközök hirtelen bedöglöttek.

Hirdetés

Mi azért kerülünk az Espial fedélzetére, hogy kinyomozzuk, mi történt az állomással és annak legénységével. Ugyanis nem csak a fények tűntek el a fedélzetről, hanem az emberek is. A hangulat adott, a rejtély pedig elég hátborzongató ahhoz, hogy azonnal beszívja az erre fogékonyakat.

A játékért felel Dave Fracchia, a Radical Entertainment korábbi vezetője, a Kingdoms of Amalur: Reckoning dizájnere Les Nelkin, és a BioShock Infinite és League of Legends zeneszerzője, Duncan Watt.

A The Station megjelenése 2018. február 20-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra 15 eurós áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)